Marja de Pundert; ,,We waren altijd van plan om op een later moment, als we wat ouder waren en uitgekeken op het onderwijs, iets te gaan doen voor jongeren met problemen."
Volledig scherm
PREMIUM
Marja de Pundert; ,,We waren altijd van plan om op een later moment, als we wat ouder waren en uitgekeken op het onderwijs, iets te gaan doen voor jongeren met problemen." © Mechteld Jansen

Inloophuis voor jongeren in geest van MH17-slachtoffer Nicole Martens uit Neerkant

BRASSCHAAT/GOES/NEERKANT - 'Uit iets vreselijks kan iets moois voortkomen." Marja de Pundert vat haar verhaal in één zin samen. Ze was hartsvriendin van Nicole Martens uit Neerkant, die met haar man Jeroen Wals en hun kinderen Brett, Jinte, Amèl en Solenn om het leven kwam bij de MH17-ramp. De ideeën van Nicole, de manier waarop ze in het leven stond, leven voort in het TEJO-huis in Goes, dat door Marja is opgezet.

 1. Vriendengroep zingt over dinosaurus die courgette eet: met dank aan Lamme Frans en Vieze Jack
  PREMIUM

  Vrienden­groep zingt over dinosaurus die courgette eet: met dank aan Lamme Frans en Vieze Jack

  MILHEEZE - Je eerste carnavalslied uitbrengen in een tijd zonder carnaval, dat is bijzonder. Het was ook eigenlijk niet de bedoeling van vriendengroep CV Opsmuk. Die gokte voor haar ‘debuutsingle’ op een coronavrij 2022. Een radio-optreden bij Rob Jansen (ook bekend als Lamme Frans) bracht de zaak in een stroomversnelling. En dus verschijnt nu ‘Een Dinosaurus die Courgette eet’.
 1. Rob Kemps over De slimste mens: 'Na kwartfinale werd ik fanatiek'
  Play

  Rob Kemps over De slimste mens: 'Na kwartfina­le werd ik fanatiek'

 2. De avondklok is een feit. Dit is wat je moet weten!
  Play

  De avondklok is een feit. Dit is wat je moet weten!