Een lang lint mensen stond langs de kant van de weg om de overleden Guus Konings (29) uit Beek en Donk een laatste eer te bewijzen. Aanvankelijk wilde de familie een massale erehaag, maar om veiligheidsredenen hebben ze de oproep moeten intrekken.
Volledig scherm
PREMIUM
Een lang lint mensen stond langs de kant van de weg om de overleden Guus Konings (29) uit Beek en Donk een laatste eer te bewijzen. Aanvankelijk wilde de familie een massale erehaag, maar om veiligheidsredenen hebben ze de oproep moeten intrekken. © © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Laarbeekse coronadoden herdacht tijdens bijeenkomst in Lieshout

LIESHOUT - Laarbeek verloor de afgelopen anderhalf jaar enkele tientallen mensen aan corona. Omdat nabestaanden vaak niet op passende wijze afscheid hebben kunnen nemen van hun geliefden, houdt de gemeente een herdenkingsbijeenkomst. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?