Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Man (48) uit Helmond overleden na frontale botsing op Kanaaldijk Noord in Someren

SOMEREN - Bij een frontale aanrijding op de Kanaaldijk Noord (N266) in Someren is een 48-jarige man uit Helmond om het leven gekomen. Dat meldt de politie. 

Twee auto's botsten zaterdag rond 03.30 uur frontaal op elkaar. De 48-jarige bestuurder uit Helmond overleed ter plekke. De andere automobilist, een 51-jarige man uit Gemert, raakte gewond en is naar het ziekenhuis in Helmond gebracht. 

De weg tussen Nederweert en Someren was, ter hoogte van de weg naar Industrieterrein ‘t Vaartje, urenlang in beide richtingen afgesloten in verband met het onderzoek van de politie. Kort voor 08.00 uur werd de weg vrijgegeven voor verkeer.

Hoe het ongeluk kon gebeuren wordt onderzocht door de politie.

  1. Astenaren gaan in 2020 67 euro meer betalen aan lokale belastingen
    PREMIUM

    Astenaren gaan in 2020 67 euro meer betalen aan lokale belastin­gen

    ASTEN – Het gaat pijn doen in de Astense portemonnees. Inwoners gaan het komend jaar gemiddeld een kleine zeventig euro meer betalen aan lokale belastingen dan een jaar geleden: 709 euro tegenover 641 dit jaar. De stijging komt met name door hogere heffingen voor afvalstoffen, het riool en de onroerende zaakbelasting (ozb) die met vijf procent stijgt bovenop de indexering. De Astense lasten gaan al met al met iets meer dan tien procent omhoog.