Volledig scherm
Robert Kraftmann © Partyflock

Man (51) die frontaal op verongelukte dj Robby Orzeck reed in Someren is uit ziekenhuis, niet verdacht

SOMEREN - De 51-jarige bestuurder die twee weken geleden betrokken raakte bij een dodelijke aanrijding op de Kanaaldijk Noord in Someren, is ontslagen uit het ziekenhuis. Na voorlopig onderzoek van de politie wordt hij niet als verdachte aangemerkt, zo laat een woordvoerder maandag aan het ED weten.

Bij de aanrijding kwam de van origine Belgische Robby Orzeck om het leven. Hij is in Maasmechelen en omstreken bekend als dj Robert Kraftmann.

Geen alcohol

De man, die al jaren in Helmond woonde, botste zaterdag 11 mei rond 3.30 uur frontaal op een tegenligger. De andere automobilist was een 51-jarige man uit Gemert. Hij raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Inmiddels is hij aan de beterende hand. Volgens de politie was er geen alcohol in het spel. Onderzocht wordt nog hoe de twee bestuurders frontaal op elkaar konden botsen.

Ondernemer

Robby Orzeck groeide op in Maasmechelen, over de grens bij Maastricht. Hij had een bescheiden carrière als dj, en was daarnaast ondernemer. Hij had enkele horecazaken onder zijn hoede en was later filiaalmanager van een fietsenwinkel. De laatste jaren werkte hij bij een e-bike-bedrijf.