Vrachtwagenchauffeur overleden na ongeluk op A67 bij Asten
Volledig scherm
Vrachtwagenchauffeur overleden na ongeluk op A67 bij Asten © Bert Jansen

Marco (49) uit Geldrop zag dodelijk vrachtwagenongeluk A67 gebeuren: ‘Als ik vijf seconden eerder was geweest, had ik er tussen gezeten’

ASTEN/GELDROP - De 49-jarige Marco de Waal uit Geldrop zag maandagmiddag bij het invoegen op de A67 bij Asten een vrachtwagen achterop twee andere vrachtwagens rijden. Hierbij kwam de 34-jarige Belgische bestuurder van die vrachtwagen om het leven. De Waal wist direct dat het helemaal mis was: ,,Ik dacht meteen, die leeft niet meer.”

 1. Vrachtwagenchauffeur omgekomen bij ongeluk op A67 bij Asten, weg weer vrijgegeven
  Play
  UPDATE + VIDEO

  Vrachtwa­gen­chauf­feur omgekomen bij ongeluk op A67 bij Asten, weg weer vrijgege­ven

  GELDROP - Bij een ongeluk op de A67 tussen Geldrop en Asten is maandagmiddag een vrachtwagenchauffeur overleden. Twee anderen raakten gewond. In totaal waren er drie vrachtwagens bij het ongeluk betrokken. De weg richting Eindhoven was volledig dicht, omdat een vrachtwagen gevaarlijke stoffen vervoerde. Eén rijstrook werd rond 16.25 uur vrijgegeven, de rest volgde iets na 21.00 uur.
 2. Bijna vier mille voor kindervakantiewerk Bakel
  Kort nieuws

  Bijna vier mille voor kinderva­kan­tie­werk Bakel

  Bakel - Een collecte onder de Bakelnaren heeft het lokale kindervakantiewerk een bedrag van bijna 4000 euro opgeleverd. De inzameling werd met toestemming van de Jumbo in Bakel onder winkelende bezoekers gehouden en die klanten deden enthousiast mee. De supermarkt beloofde het opgehaalde bedrag (bijna 2000 euro) te verdubbelen. Kindervakantiewerk vindt de opbrengst een groot succes en geeft aan het goed te kunnen besteden.