Martien Scheffers uit Aarle-Rixtel heeft een miljoen kilometer op de teller van zijn Land Cruiser

VideoAARLE-RIXTEL - Ruim een miljoen kilometer hebben Martien Scheffers en zijn Toyota Land Cruiser er samen op zitten. Hoewel de teller niet meer loopt rekent de Aarle-Rixtelnaar op nog veel onbezorgde kilometers: ,,We gaan samen door. Het is een voorrecht om erin te rijden.”

Zelfs de ingenieurs van Toyota hebben er geen rekening mee gehouden. Al zo'n 3000 kilometer geeft de kilometerteller in de Land Cruiser van Martien Scheffers uit Aarle-Rixtel 999.999 aan. Hoewel ze samen de magische grens van één miljoen kilometer dus ruimschoots zijn gepasseerd, blijft de techniek in zijn terreinwagen alsnog achter. 

  1. Dansen op de tafels tijdens Quatsja! in Deurne
    PREMIUM

    Dansen op de tafels tijdens Quatsja! in Deurne

    DEURNE - Op grootse wijze werd zaterdag het eerste lustrum van Quatsja! gevierd in Cultuurcentrum Martien van Doorne in Deurne. De organisatie, zoals altijd in handen van carnavalsvereniging De Peelstrekels en de Quatsja!-commissie had gezorgd voor een avond met een sterk lokaal tintje en uitstekend amusement. Anders dan bij andere kletsavonden in Deurne. Daar waar in heel de regio iedereen altijd keurig naast elkaar zit, is er bij De Peelstrekels gekozen voor lange tafels, een keuze die vanaf de eerste minuut succes heeft, zo blijkt wanneer de prinsengarde het spits afbijt.