Een van de drie rechters, die moeten oordelen over de gruwelijke verkrachting in Asten-Heusden, moest wegens quarantaine de zaak via een beeldscherm volgen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een van de drie rechters, die moeten oordelen over de gruwelijke verkrachting in Asten-Heusden, moest wegens quarantaine de zaak via een beeldscherm volgen. © Adrien Stanziani

Meisje zou afschuwelijke verkrachting 'hebben verzonnen’, OM eist dwang-tbs en 4,5 jaar

DEN BOSCH - Het meisje dat vorig jaar april bij Asten-Heusden de bossen in werd getrokken en verkracht, hoorde een keer ‘grappig vragen of ik weer meega naar het bos’. Dat vertelde ze woensdag tijdens de rechtszaak waar ook de verdachte haar (en het publiek) diep schokte. Ze heeft alles verzonnen, bezweert hij.

 1. Verandering in Gemerts welzijnswerk nu voorkomt ellende straks, hoopt wethouder

  Verande­ring in Gemerts welzijns­werk nu voorkomt ellende straks, hoopt wethouder

  GEMERT-BAKEL - De overgang van het welzijnswerk in Gemert-Bakel zorgt voor de nodige onrust. Eerst was er al ophef over de jongerenwerkers. Begin deze week kwamen daar zorgen bij over het vluchtelingenwerk. Vervolgens bleek dat het nodig is om voor de dorpsondersteuners een aparte stichting op te richten. En hoe het verder gaat met de meer dan honderd vrijwilligers, dat is door de privacywetgeving ook nog ongewis.
 1. Deze 'covidlampen' moeten PSV gaan beschermen tegen coronabesmettingen
  Play

  Deze 'covidlam­pen' moeten PSV gaan beschermen tegen coronabe­smet­tin­gen

 2. Nina is oppasoma van leenhond Galí: 'Honden nemen altijd vrolijkheid mee'
  Play

  Nina is oppasoma van leenhond Galí: 'Honden nemen altijd vrolijk­heid mee'