Volledig scherm
Foto ter illustratie © Thinkstock

Muzikale ’Sla je slag’ in Milheeze

MILHEEZE -Fanfare St. Cecilia uit Milheeze houdt zondag 17 maart het tweejaarlijkse muzikale evenement ’Sla je slag'. 

Jeugdmuzikanten uit Gemert-Bakel maken niet alleen muziek, maar nemen ook deel aan workshops. De leerlingen treden als afzonderlijke groepjes op, maar sluiten af met een gezamenlijk slagwerknummer. Ook de dirigenten van de deelnemende muziekverenigingen werken deze dag samen om iets bijzonders neer te zetten. 

Het gezamenlijke concert in gemeenschapshuis De Schans aan het Pastoor Simonisplein in Milheeze start om 15.00 uur. De toegang is gratis.

  1. PREMIUM

    Rijtven rockt met opblaasba­re gitaren

    DEURNE - De gitarist van rockband Mad Cows springt al snel van het podium en gaat midden tussen de dansende bewoners van Het Rijtven staan. Velen van hen hebben een opblaasbare gitaar bemachtigd, zodat zij zich ook even een heuse rockster kunnen wanen. De bezoekers van het eerste O’ROckfestival gaan helemaal los en de normaal zo populaire popmuziek van Frans Bauer, Nick & Simon en Jan Smit wordt deze zonnige zaterdagmiddag voor even vergeten. ,,Een rockfestival was een gewaagde keuze, maar het is een succes geworden”, concludeert festivalbedenker Stijn van den Boogaard.