Aanleg van glasvezel in het centrum van Deurne (archieffoto).
Volledig scherm
PREMIUM
Aanleg van glasvezel in het centrum van Deurne (archieffoto). © René Manders/DCI Media

Niet iedereen staat te juichen om glasvezelverbinding in Deurne, vooral teleurstelling over tv

UPDATEZo'n beetje de helft van de inwoners in Deurne is inmiddels aangesloten op een nieuw  glasvezelnetwerk. Tijd om te polsen hoe de snellere verbinding bevalt bij de mensen die er al gebruik van maken. In totaal 44 procent van hen is niet echt tevreden, zo blijkt uit een enquête die het ED voor lezers samenstelde. ,,Ik ga zo snel als het kan weer terug naar Ziggo.”

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.