Defensie hield de afgelopen tijd informatiebijeenkomsten in zowel Gemert als Milheeze, om de plannen met de vliegbasis toe te lichten.
Volledig scherm
PREMIUM
Defensie hield de afgelopen tijd informatiebijeenkomsten in zowel Gemert als Milheeze, om de plannen met de vliegbasis toe te lichten. © FotoMeulenhof

Niet iederéén tegen plan vliegbasis De Peel: ’Laten we niet doen of met die extra vliegbewegingen de hele natuur hier afsterft’

MILHEEZE/DE RIPS - Bij het Ministerie van Defensie zijn ‘enkele honderden bezwaren’ binnengekomen van mensen die niet blij zijn met de plannen om vliegbasis De Peel in Vredepeel weer in gebruik te nemen.

  1. Vliegbasis De Peel weer open, nog meer fijnstof
    Opinie

    Vliegbasis De Peel weer open, nog meer fijnstof

    De auteur Erik Vink woont in Deurne. Hij maakt zich zorgen over heropening van vliegbasis De Peel. Net als je denkt dat het niet gekker kan, is daar opeens het plan om vliegbasis De Peel te heropenen. En niet voor 'simpele' straaljagers, maar voor de hypernerveuze F35, die horizontaal dan wel verticaal vliegend genoeg herrie produceert om elk popconcert te overstemmen - laat staan achteloze wandelaars zonder oordopjes of geluiddempers.