HockeyLoverz werd al twee keer eerder rondom het terrein van Time Out in Gemert gehouden. archieffoto
Volledig scherm
HockeyLoverz werd al twee keer eerder rondom het terrein van Time Out in Gemert gehouden. archieffoto © DCI/Jean Pierre Reijnen

Nog geen streep door HockeyLoverz in Gemert

GEMERT - Hoewel het ene na het andere festival op de evenementenkalender sneuvelt, gaat HockeyLoverz in Gemert komende zomer vooralsnog gewoon door.

De voorbereidingen voor het groots opgezette hockeyfeest, dat ieder jaar ruim 10.000 jeugdige hockeyliefhebbers trekt, zijn volgens organisator Dominique Rommers in volle gang. ,,Natuurlijk gaat het niet door als maatregelen vanuit de overheid ons daartoe dwingen, maar zolang dat niet het geval is, gaan we er vanuit dat het doorgaat.”

HockeyLoverz vindt voor de derde achtereenvolgende keer in Gemert plaats, dit jaar in de weekenden van 3 tot en met 5 en van 10 tot en met 12 juli. Het tweede weekend is inmiddels uitverkocht, het eerste weekend ook al bijna. 

Of kaarthouders hun geld terugkrijgen als het festival toch niet doorgaat, kan Rommers nu nog niet zeggen. ,,Ook daarin volgen we het landelijk beleid, dat moeten we nog even afwachten.” Op de website verwijst de organisatie nu in elk geval naar de algemene voorwaarden. 

Daarin staat onder meer dat HockeyLoverz haar verplichtingen niet na hoeft te komen als er sprake is van overmacht. ’Wij zijn in dat geval ook niet gehouden tot schadevergoeding.’ Kaarten kosten tussen de 89 en 119 euro, exclusief servicekosten.