Volledig scherm
Humberto Tan © ANP Kippa

Ondernemers uit Gemert-Bakel doen inspiratie op onder leiding van Humberto Tan

GEMERT-BAKEL - TV-man Humberto Tan is gastheer, sportmarketeer Bob van Oosterhout één van de sprekers. Het onderwerp: innovatie. Belangrijk voor ondernemers uit Gemert-Bakel om bij stil te staan, vinden de initiatiefnemers van het grote evenement ‘Boiling Business’. Dat wordt donderdagavond 14 november gehouden in uitgaanscentrum Time-Out in Handel.

Volledig scherm
Bob van Oosterhout van Triple Double © Fotopersburo van de Meulenhof BV

,,Als ondernemers in deze gemeente niet innoveren, blijven we stilstaan. Terwijl Eindhoven heel hard gaat”, zegt Anke Joosten namens de organisatie.  Achter het evenement zitten de gemeente, Rabobank en de Gemert-Bakelse ondernemersverenigingen. ,,Een jaar geleden is al gezegd: we willen iets organiseren waar alle ondernemers iets aan hebben.” Uiteindelijk vroegen ze Joosten, die een organisatiebureau heeft (Cheers Organizing), en Judith Verbruggen (van JV-events in Elsendorp) om dat op zich te nemen.

Ze willen alle sectoren bereiken: ,,,Maakindustrie, horeca, dienstverlening, agrarisch”, somt Joosten op. Niet alleen tijdens ‘Boiling Business’. ,,Er komt een vervolg: de Boiling sessies.  Daarin worden ondernemers geholpen  die met een bepaalde innovatievraag zitten.”

Maar eerst dus het startevenement. Tafelheer Humberto Tan wordt bijgestaan door sidekick Piet van der Wielen, programmamanager bij Brainport.  Naast Triple Double-directeur Bob van Oosterhout komt André Oomen van O2-Men aan het woord. ,,Het wordt een prikkelende, interactieve bijeenkomst.”

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, te reserveren via de website

  1. Weg in Someren waar twee mannen in waterbassin verongelukten wordt niet afgesloten
    PREMIUM

    Weg in Someren waar twee mannen in waterbas­sin verongeluk­ten wordt niet afgesloten

    SOMEREN - De Broekstraat in Someren wordt vooralsnog niet afgesloten door de gemeente. De locatie van het ongeluk van vorige week donderdag is een openbare plek waar jongeren graag samenkomen. Het is voor iedereen toegankelijk, zolang daarmee geen overlast aan anderen wordt veroorzaakt, reageert de gemeente desgevraagd. ,,De gemeente heeft de laatste jaren geen meldingen ontvangen van overlast op deze locatie. Vooralsnog zal de gemeente dan ook geen maatregelen treffen op deze plek.”