Voorzitter Harrie Verkampen ontvangt prinses Beatrix in het Boerenbondsmuseum in Gemert ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van de NCB.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Harrie Verkampen ontvangt prinses Beatrix in het Boerenbondsmuseum in Gemert ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van de NCB. © Rene Manders/DCI Media

Onrust om coronasteun Gemertse Boerenbondsmuseum: ‘Is die 85.000 euro wel terecht?’

GEMERT-BAKEL - In de Gemert-Bakelse politiek en in kunstenaarskringen in deze gemeente is onrust ontstaan over de coronaschadevergoeding die het Boerenbondsmuseum heeft ontvangen. Politici en kunstenaars vragen zich af of het museum wel een vergoeding van 85.000 euro had moeten krijgen. 

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.