WiSH vorig jaar in Beek en Donk.
Volledig scherm
WiSH vorig jaar in Beek en Donk. © Dave Hendriks - DCI

Ook in Mexico gaat WiSH Outdoor niet door

BEEK EN DONK – Na WiSH Outdoor in Beek en Donk gaat ook WiSH Outdoor op 24 mei in Mexico niet door. Dat meldt festival-organisator Bromios op haar website.

De Beek en Donkse evenementenorganisatie organiseert al enkele jaren in mei een dance-festival in de Mexicaanse plaats Monterrey. Op 23 mei zouden in Monterrey onder meer Deadmaus, Steve Aoki en de Veldhovense dj Bob van der Palen, alias B-Front optreden.

Net als voor WiSH Outdoor in Beek en Donk, dat in het eerste weekend van juli zou zijn, blijven gekochte tickets geldig voor het festival van volgend jaar. ,,Mochten mensen toch hun geld terug willen hebben, dan kan dat maar niet eerder dan een maand ná het festival in 2021. Op die manier blijft het voor ons mogelijk om festivals te blijven organiseren”, aldus de organisatie op haar Mexicaanse website. 

Ook voor WiSH Outdoor in Beek en Donk blijven reeds gekochte tickets geldig tot volgend jaar. In bepaalde gevallen kunnen mensen geld terug krijgen. Dat moeten ze uiterlijk op 15 mei a.s. aan de organisatie laten weten. In 2021 is WiSH Outdoor in Beek en Donk op 2, 3 en 4 juli. Voor de Mexicaanse editie is nog geen nieuwe datum bekend. Alle tickethouders hebben inmiddels een mail van de organisatie ontvangen.