Volledig scherm
PREMIUM
Annemie Martens van PlatOO © Tonny Peeters

PlatOO houdt beide openbare basisscholen in Asten open

ASTEN - Openbare basisschool De Horizon in Asten-West blijft open. Schoolbestuur PlatOO heeft dat besloten, omdat het belangrijk is dat kinderen in hun eigen wijk naar school kunnen. Daarnaast gaat de geplande bouw van een nieuwe school in Asten-Oost (nieuwbouwwijk Loverbosch) door.  

Bestuursvoorzitter Annemie Martens van PlatOO is blij. ,,Wij vinden het net als ouders heel belangrijk dat kinderen in hun eigen wijk naar school kunnen. Dat we onze basisschool in Asten-West openhouden, betekent vastigheid voor ouders en kinderen. We bieden natuurlijk graag een vertrouwde basis in de wijk voor goed openbaar basisonderwijs dat letterlijk en figuurlijk dicht bij de mensen staat”,  aldus bestuursvoorzitter Annemie Martens in een schriftelijke verklaring.

  1. Zedenpolitie onderzoekt door scholieren verspreid seksfilmpje op school in Gemert

    Zedenpoli­tie onderzoekt door scholieren verspreid seksfilm­pje op school in Gemert

    GEMERT - De afdeling zeden van de politie onderzoekt het seksfilmpje dat via AirDrop door scholieren wordt verspreid. ,,We trachten te achterhalen wie betrokken is bij het tot stand komen hiervan”, zegt een politiewoordvoerster. Er is geen sprake geweest van een fotomontage, zoals eerder abusievelijk werd gemeld. ,,De persoon op het filmpje blijkt niet de leerlinge van de school in Gemert te zijn (Commanderij). Dat hebben wij destijds vastgesteld. Wij weten niet wie het meisje op de film wel is.”