Volledig scherm
Archieffoto ter Illustratie. © Politie.nl

Politie Someren houdt grote controle en vindt iemand met openstaande celstraf

SOMEREN - De politie in Someren besloot actie te ondernemen omdat het aantal woninginbraken in Someren toeneemt. Daarom hielden zij donderdagavond een grote controle waarbij 20 man politie aanwezig was. Tijdens die controle deelde de politie meerdere boetes uit en troffen ze iemand aan die nog een celstraf open had staan. 

De agenten hebben de persoon aangehouden. Waarvoor hij nog de cel in moest, is niet bekendgemaakt. Er werden op meerdere plekken in Someren controles gehouden. Deze waren er in eerste instantie op gericht de omwonenden te attenderen op het toenemende aantal inbraken en diefstallen. Ondertussen hebben ze verschillende verkeersovertredingen beboet. Ook troffen ze iemand aan die harddrugs in zijn bezit had en hebben ze bestuurders langs de weg gezet die met alcohol op achter het stuur zaten. 

De politie Someren laat weten de komende periode vaker dergelijke controles uit te gaan voeren. 

  1. Zedenpolitie onderzoekt door scholieren verspreid seksfilmpje

    Zedenpoli­tie onderzoekt door scholieren verspreid seksfilm­pje

    GEMERT - De afdeling zeden van de politie onderzoekt het seksfilmpje dat via AirDrop door scholieren wordt verspreid. ,,We trachten te achterhalen wie betrokken is bij het tot stand komen hiervan”, zegt een politiewoordvoerster. Er is geen sprake geweest van een fotomontage, zoals eerder abusievelijk werd gemeld. ,,De persoon op het filmpje blijkt niet de leerlinge van de school in Gemert te zijn (Commanderij). Dat hebben wij destijds vastgesteld. Wij weten niet wie het meisje op de film wel is.”