Volledig scherm
Prins carnaval van Lieshout © Siel Peijs

Prins Frank heerser van Raopersgat

LIESHOUT - Frank van Elderen is de nieuwe prins van CV De Raopers uit Lieshout. Zaterdag werd hij als Prins Frank d’n Urste gepresenteerd in Café-Zaal De Koekoek. Frank van Elderen woont samen met zijn vrouw Natalie en hun zoon Tim. Hij is werkzaam bij de Rabobank.

Daarnaast is hij voorzitter van de dorpsraad in Lieshout, de MR van basisschool de Sprankel en buurtvereniging Revershof. Ook is hij trainer en coach van de JO11-2 van voetbalvereniging Eli. Prins Frank zal De Raopers samen met zijn Prinses Natalie, adjudant Pascal en hofdame Anne-Marie voorgaan onder het motto ‘Mi Carnaval Laote Wai Ze Rolle...’

 1. Finetunen van Heusdense beleefkerk: ‘Is de tekst wel te lezen?’

  Finetunen van Heusdense beleefkerk: ‘Is de tekst wel te lezen?’

  HEUSDEN - ,,Sorry als de voorstelling misschien wat kneuterig overkwam’', zo besluit poppenspeler en pelgrim ‘broeder Alex’ haast verontschuldigend zijn optreden in de Heusdense kerk. Tijdens de voorstelling vroeg de Franciscaanse poppenspeler (poppentheater De Arme Pelgrim) onder meer aan de circa twintig toeschouwers of de poppen en de liedtekst - op een rol papier - wel goed genoeg zichtbaar waren. Ook stoeide hij met de geluidsversterker.
 2. Neerkant trilt op haar grondvesten tijdens Kletsavond van de Ulewappers
  PREMIUM

  Neerkant trilt op haar grondves­ten tijdens Kletsavond van de Ulewappers

  NEERKANT - ,,Typisch Neerkant, hier is zelden iets te doen maar als er eindelijk wat leven in de brouwerij is, gunnen de verenigingen elkaar het licht in de ogen niet." Het is een veel gehoord verwijt van de bezoekers van de kletsavond van CV De Ulewappers uit Neerkant. Daar waar de carnavalsvereniging een prachtige avond, met goede klets en goed amusement, voor de bezoekers had geregeld, keken de artiesten tegen een halflege zaal Internos aan. De plaatselijke toneelvereniging speelde verderop een voorstelling die ook veel publiek trok.