Volledig scherm
PREMIUM
Golfbaan Stippelberg in Bakel heeft financieel grote moeite het hoofd boven water te houden. © Fotopersburo van de Meulenhof bv

Raad Gemert-Bakel wil oplossing problemen Golfbaan Stippelberg

GEMERT-BAKEL - De beheersstichting van golfbaan Stippelberg in Bakel en de gemeente moeten een plan maken waarmee de financiële problemen van de baan definitief tot het verleden behoren. 

Die oproep deed de gemeenteraad donderdagavond  aan wethouder Miranda de Ruiter (CDA, financiën), tijdens de bespreking van de gemeentelijke begroting voor 2019. In die begroting staat de almaar oplopende betalingsachterstand die de golfbaan bij de gemeente heeft, nadrukkelijk als financieel risico vermeld. De beheersstichting, die de gemeente erfpacht moet betalen, heeft op dit moment een betalingsachterstand van ruim 531.000 euro.

  1. Zedenpolitie onderzoekt door scholieren verspreid seksfilmpje op school in Gemert

    Zedenpoli­tie onderzoekt door scholieren verspreid seksfilm­pje op school in Gemert

    GEMERT - De afdeling zeden van de politie onderzoekt het seksfilmpje dat via AirDrop door scholieren wordt verspreid. ,,We trachten te achterhalen wie betrokken is bij het tot stand komen hiervan”, zegt een politiewoordvoerster. Er is geen sprake geweest van een fotomontage, zoals eerder abusievelijk werd gemeld. ,,De persoon op het filmpje blijkt niet de leerlinge van de school in Gemert te zijn (Commanderij). Dat hebben wij destijds vastgesteld. Wij weten niet wie het meisje op de film wel is.”