Yogadocenten Lonneke Wouters (m) en Eef Wijn (r) hebben op het Ridderplein in Gemert gezelschap gekregen.
Volledig scherm
PREMIUM
Yogadocenten Lonneke Wouters (m) en Eef Wijn (r) hebben op het Ridderplein in Gemert gezelschap gekregen. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Rekken en strekken op het Ridderplein in Gemert: ‘Yoga is nu belangrijker dan ooit’

GEMERT - Winkels zijn weer ‘gewoon’ open, terrassen drukbezet. Maar dansscholen, yogastudio’s en sportscholen moeten nog altijd de deuren gesloten houden. Op het Ridderplein in Gemert maakten yogadocenten Lonneke Wouters en Eef Wijn zaterdagmiddag een ‘powerful statement’, zoals ze het zelf noemen.

 1. Geen dorpszeskamp Mierlo en Live in de Wei
  Kort nieuws

  Geen dorpszes­kamp Mierlo en Live in de Wei

  MIERLO - Met pijn in het hart heeft de organisatie van Dorpszeskamp Mierlo en Live in de Wei besloten het evenement te verplaatsen naar 8, 9 en 10 juli 2022. ,,We hebben er alles aan gedaan om dit jaar een groots en welverdiend feest voor jullie te bouwen”, aldus het bestuur. ,,Organisatorisch zijn wij er dan ook helemaal klaar voor, maar de beperkende maatregelen gooien helaas alsnog roet in het eten.” Tickets en inschrijvingen blijven geldig. Inleveren kan ook; deze tickets gaan weer in de verkoop. De line-up van 90's Live in de Wei en Foud is Goud blijft ongewijzigd. De organisatie stuurt binnenkort informatie naar alle mensen met een ticket.
 1. Borrelen in de hoogte in het smakenrad in Breda: 'Origineelste moederdagcadeau ooit'
  Play

  Borrelen in de hoogte in het smakenrad in Breda: 'Origineel­ste moederdag­ca­deau ooit'

 2. Reanne wil einde aan confronterende moederdagreclames
  Play

  Reanne wil einde aan confronte­ren­de moederdag­re­cla­mes