Volledig scherm
Deurne opening koonings wedding palace © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Say yes to a pyjamaparty: slapen tussen Deurnese trouwjurken

DEURNE - De Deurnese Ramona Koonings heeft voor maandagavond veertig vrouwen uitgenodigd om bij haar de nacht door te brengen. 

Ze houdt een pyjamaparty in haar bruidsmodezaak en tussen ruim 5000 trouwjurken.  De vrouwen gaan volgens Koonings ‘spelletjes spelen, karaoke zingen en zullen tenslotte met een romantische film in slaap vallen’. 

De volgende ochtend zullen de 40 vrouwen samen ontbijten in restaurant Ineke’s. ,,All pink style!”, aldus Ramona. Het is de bedoeling dit evenement vaker te organiseren, laat de onderneemster -die bekend is van Say yes to the Dress Benelux- weten.

Bij de opening van de zaak in oktober vorig jaar mocht het ED binnen een kijkje nemen: 

  1. Neerkant trilt op haar grondvesten tijdens Kletsavond van de Ulewappers
    PREMIUM

    Neerkant trilt op haar grondves­ten tijdens Kletsavond van de Ulewappers

    NEERKANT - ,,Typisch Neerkant, hier is zelden iets te doen maar als er eindelijk wat leven in de brouwerij is, gunnen de verenigingen elkaar het licht in de ogen niet." Het is een veel gehoord verwijt van de bezoekers van de kletsavond van CV De Ulewappers uit Neerkant. Daar waar de carnavalsvereniging een prachtige avond, met goede klets en goed amusement, voor de bezoekers had geregeld, keken de artiesten tegen een halflege zaal Internos aan. De plaatselijke toneelvereniging speelde verderop een voorstelling die ook veel publiek trok.