Volledig scherm
Robert Kraftmann © Partyflock

Slachtoffer dodelijk ongeluk Someren is 48-jarige dj en ondernemer Robby Orzeck

SOMEREN - De 48-jarige man die zaterdagochtend omkwam op de Kanaaldijk Noord in Someren, is de van origine Belgische Robby Orzeck. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Hij is in Maasmechelen en omstreken bekend als dj Robert Kraftmann. 

De man, die al jaren in Helmond woonde, botste rond 03.30 uur frontaal op een tegenligger. De andere automobilist was een 51-jarige man uit Gemert. Hij raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt nog hoe het ongeluk kon gebeuren. 

Orzeck groeide op in Maasmechelen, over de grens bij Maastricht. Hij had een bescheiden carrière als dj, en was daarnaast ondernemer. Hij had enkele horecazaken onder zijn hoede en was later filiaalmanager van een fietsenwinkel. De laatste jaren werkte hij bij een e-bike-bedrijf. 

  1. Elsom Open Air in Reusel: 'Zo'n festival in je achtertuin wil je niet missen’

    Elsom Open Air in Reusel: 'Zo'n festival in je achtertuin wil je niet missen’

    REUSEL - Voor Monique Spooren uit Reusel was het een dubbel gevoel om zich onder te dompelen in de drukte op het Elsom Winterfestival. Nog maar net bekomen van de kroning van haar man tot Prins carnaval van Reusel, liet ze zich meeslepen in de muziek en in de massa. "Laten we hopen dat het beter afloopt dan verleden jaar want toen brak ik op weg naar huis mijn enkel na een schuiver op een opgebroken weg."