Het einde van de lockdown in Someren wordt met een staconcert in de Ruchte - Someren Back2 Live! - gevierd. Op de foto het optreden van Fever.
Volledig scherm
PREMIUM
Het einde van de lockdown in Someren wordt met een staconcert in de Ruchte - Someren Back2 Live! - gevierd. Op de foto het optreden van Fever. © Rene Manders/DCI Media

Somerenaren hebben ouderwets avondje dansen en meeblèren met coverbands gemist

SOMEREN - Alsof je koeien na een lange winter op stal weer de wei inlaat. Dat hunkerende gevoel hebben veel lokale muzikanten en feestvierders zaterdagavond tijdens Someren (Back2) Live in De Ruchte, het eerste grote evenement sinds corona. Na ruim een jaar kunnen ze eindelijk weer ouderwets entertainen, swingen en meeblèren.

  1. Hans Verbakel (1956-2021): Een bescheiden, maar vinnige SP’er in Helmond
    PREMIUM

    Hans Verbakel (1956-2021): Een bescheiden, maar vinnige SP’er in Helmond

    HELMOND - De gratis Helmond Sport-seizoenskaarten die aan raadsleden werden verstrekt, stuurden Hans Verbakel en zijn SP-collega Ger Klaus linea recta terug. Zo toonde de Helmondse politicus zich wel vaker ‘activistisch’. Onder aanvoering van Verbakel werd in 1995 het GAK-kantoor aan het Stationsplein bezet, omdat de socialisten het oneens waren over de manier waarop WAO-keuringen werden uitgevoerd.