Landbouwminister Henk Staghouwer (links) in gesprek met Marije en Leo van Velthoven van de melkveehouderij/insectenkwekerij in Leende. Links naast hem ZLTO-voorzitter Wim Bens.
Volledig scherm
PREMIUM
Landbouwminister Henk Staghouwer (links) in gesprek met Marije en Leo van Velthoven van de melkveehouderij/insectenkwekerij in Leende. Links naast hem ZLTO-voorzitter Wim Bens. © Rene Manders/DCI Media

Staghouwer bezoekt Brabantse boeren; ‘Eerst zien en dan geloven’, ook als de minister het zegt

ASTEN-HEUSDEN/LEENDE - Landbouwminister Henk Staghouwer ging dinsdagmiddag in gesprek met boeren in Asten-Heusden en Leende. Een werkbezoek in tijden dat veel boeren zich gemangeld voelen door het kabinet. ,,Hij stelt zich open op en is oprecht betrokken, maar ja, wat doet hij ermee in Den Haag?”

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”