Theo Swinkels is na 20 jaar ouder af op de Diamant. Nu dochter Anouk na de vakantie naar de middelbare school gaat, komt Theo er ook niet meer.
Volledig scherm
Theo Swinkels is na 20 jaar ouder af op de Diamant. Nu dochter Anouk na de vakantie naar de middelbare school gaat, komt Theo er ook niet meer. © DCI Media

Theo uit Someren bracht zijn kinderen twintig jaar lang naar dezelfde basisschool

SOMEREN - Nog één keer brengt Theo Swinkels vandaag zijn dochter Anouk naar basisschool De Diamant in Someren. Voor zowel Theo als voor de basisschool een bijzonder moment: na twintig jaar telgen van de familie Swinkels op school te hebben gehad nemen ze afscheid van elkaar. ,,Het zal wel even wennen worden.”

  1. Pastorie in Asten-Heusden verkocht, nieuwe schuilhut bij Keelven en werk aan de weg in Lierop

    Pastorie in As­ten-Heus­den verkocht, nieuwe schuilhut bij Keelven en werk aan de weg in Lierop

    ASTEN-HEUSDEN - De pastorie langs de kerk in Asten-Heusden is verkocht door de H. Franciscusparochie. Volgens vicevoorzitter Wim Jaspers van het parochiebestuur is een conceptovereenkomst ondertekend. Het gaat om een voorlopig akkoord, de definitieve overeenkomst wordt later dit jaar voorzien van een handtekening. Het pand blijft ook na de verkoop een woning. Jaspers zegt nog niet wie de nieuwe eigenaar is.