Volledig scherm
Thieu Verhees , Kei van De Hei 2019. © Rinus van Houts

Thieu Verhees is Kei van de Hei 2019

SOMEREN-HEIDE Thieu Verhees is in Someren-Heide uitgeroepen tot Kei van De Hei 2019. Verhees heeft zich in Someren-Heide ingezet voor toneelvereniging De Heidespelers en is lid van Vocalgroep Heart & Soul.

Bij carnavalsvereniging de Keijepaol is hij al 10 jaar reservelid en toneelmeester tijdens de Bonte Avonden en Kolderavond. Ook is Verhees actief bij SVSH, Dakos, Agrarische Dagen, de Heise Bierfesten, Jong Nederland, gemeenschapshuis De Bunt en de Shop. Buiten Someren-Heide is hij lid van mannenkoor De Nachtegaal in Someren.

  1. Pelsdierteller uit Gemert: Fiod-inval is ‘woest aangezet’
    PREMIUM

    Pelsdier­tel­ler uit Gemert: Fi­od-in­val is ‘woest aangezet’

    GEMERT - De inval door fiscale opsporingsdienst Fiod in zijn bedrijf is vorige week ‘heel woest aangezet’. Dat is de eerste reactie van eigenaar Pieter Schoone van de Inlevercentrale. Zijn onderneming die bontvellen telt, sorteert en controleert op kwaliteit en kleur is mogelijk betrokken bij grootschalige belastingontduiking door nertsenfokkers. Schoone zwakt het gebeurde af, zonder dieper in te gaan op de inhoud van de zaak ,,Het is niet zo schokkend als het nu lijkt.”