Volledig scherm
PREMIUM
Truckshow in Liessel. © Fotopersburo van de Meulenhof bv

Truckshow Liessel een groot feest: ‘We krijgen veel aandacht’

LIESSEL - Bij iedere vrachtwagenchauffeur staan zijn liedjes in een playlist, of het nu 'Hé Suzie' of zijn kaskraker 'Met de vlam in de Pijp' is, een vrachtwagenchauffeur kan de liedjes van Henk Wijngaard uit volle borst meezingen. Zo ook zondag  in Liessel toen Wijngaard de 34ste editie van de Truckshow van de Turftruckers afsloot met een spetterend optreden.

Het was één groot feest in Liessel, waar ruim vijfduizend bezoekers volop genoten van de zevenhonderd trucks die stonden opgesteld dit weekend. De truckshow heeft de laatste jaren extreem aan populariteit gewonnen, de zevenhonderd beschikbare staanplaatsen waren in een mum van tijd uitverkocht. 

  1. Lieshoutse vindt herdenkingsplaatje op fietspad

    Lieshoutse vindt herden­kings­plaat­je op fietspad

    LIESHOUT - Een glimmend plaatje ligt midden op het fietspad langs het Wilhelminakanaal. Anita Slaats-Damen ziet het liggen terwijl ze van Lieshout richting Gerwen fietst. Ze stopt, raapt het op en ziet dan pas dat het om een plaatje gaat met waarschijnlijk veel emotionele waarde. Nel van de Ven-Van Berkel overleed recent op 95-jarige leeftijd, haar man Jan stierf vijf jaar geleden toen hij 90 was. Daarnaast staat er de tekst ‘Zoon Rob’ met daarnaast een afbeelding van twee rode rozen.