Volledig scherm
Ongeluk op Liesselseweg in Deurne. © Bert Jansen

Twee verdachte doorrijders aangehouden na ongeval in Deurne

updateDEURNE - Op de Liesselseweg in Deurne heeft woensdagochtend een kop-staart botsing plaatsgevonden, waarna de achterste auto is doorgereden. Inmiddels heeft de politie een 45-jarige vrouw en een 37-jarige man uit Weert aangehouden die waarschijnlijk in de doorgereden auto zaten. 

De verdachten, een man en een vrouw, hadden na hun vlucht het voertuig op een bospad in Asten achtergelaten. De politie heeft de auto eerst gevonden. Deze leidde de agenten door naar de verdachten. Het tweetal is in de omgeving van de vindplaats van de auto aangetroffen. 

De inzittende van de voorste auto is met onbekende verwondingen door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Er was een traumahelikopter opgeroepen, maar deze is uiteindelijk weer afgebeld. De politie doet verder onderzoek naar het ongeval. 

  1. Asten voert druk op Prinsenmeer rond huisvesting arbeidsmigranten op
    PREMIUM

    Asten voert druk op Prinsen­meer rond huisves­ting arbeidsmi­gran­ten op

    ASTEN - De discussie over de huisvesting van arbeidsmigranten op Prinsenmeer in Ommel verhardt. De leiding van het park en wethouder Henk van Moorsel overleggen al maanden hierover, maar een akkoord is niet in zicht. Om een doorbraak te forceren heeft de gemeente nu voor de laatste keer gewaarschuwd: komt er voor 1 mei geen overeenstemming dan volgt een boete. ,,We willen er druk op zetten. Prinsenmeer moet kiezen voor een convenant of voor de juridische weg”, aldus de wethouder.