Volledig scherm
Ongeluk op Liesselseweg in Deurne. © Bert Jansen

Twee verdachte doorrijders aangehouden na ongeval in Deurne

updateDEURNE - Op de Liesselseweg in Deurne heeft woensdagochtend een kop-staart botsing plaatsgevonden, waarna de achterste auto is doorgereden. Inmiddels heeft de politie een 45-jarige vrouw en een 37-jarige man uit Weert aangehouden die waarschijnlijk in de doorgereden auto zaten. 

De verdachten, een man en een vrouw, hadden na hun vlucht het voertuig op een bospad in Asten achtergelaten. De politie heeft de auto eerst gevonden. Deze leidde de agenten door naar de verdachten. Het tweetal is in de omgeving van de vindplaats van de auto aangetroffen. 

De inzittende van de voorste auto is met onbekende verwondingen door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Er was een traumahelikopter opgeroepen, maar deze is uiteindelijk weer afgebeld. De politie doet verder onderzoek naar het ongeval. 

  1. Party-plastic passé bij festival Misty Fields in Asten-Heusden
    PREMIUM

    Par­ty-plas­tic passé bij festival Misty Fields in As­ten-Heus­den

    ASTEN-HEUSDEN - Marcel Liebrechts houdt niet van rondslingerende sigarettenpeuken. Het duurt jaren voor ze vergaan en ze zijn slecht voor het milieu, weet het bestuurslid van muziekfestival Misty Fields in Asten-Heusden. „Wij balen echt ontzettend van die dingen. We willen geen peuken meer hoeven rapen.” Hij lacht, maar meent het wel. Vriendelijk verzoek dus of bezoekers die roken gebruik willen maken van de asbakken in de vorm van staande vaten met zand erop.