Volledig scherm
Overval Beek en Donk woensdagavond. © ED

Tweede gewapende overval op tankstation Beek en Donk in drie weken tijd

BEEK EN DONK - Een tankstation aan de Pater Vogelsstraat in Beek en Donk is woensdagavond overvallen. Een man met bedekt gezicht bedreigde een medewerkster met een koevoet. Hij is te voet gevlucht. Het is de tweede overval op het tankstation in drie weken tijd. 

De dader maakte een onbekende hoeveelheid geld buit. Er raakte niemand gewond bij de overval. Bij het tankstation hebben zich omwonenden verzameld. ,,Ik zag op snapchat dat er weer een overval was dus ik dacht ik kom maar eens kijken”, zegt een omstander. ,,Het is de laatste weken echt heel vaak raak.” Voor het tankstation staan woensdagavond vijf politie-auto’s. Agenten doen een buurtonderzoek terwijl omwonenden zich verzamelen. 

Drie weken geleden werd hetzelfde tankstation ook al overvallen. Daarbij werd toen een medewerker mishandeld en raakte hij gewond. Toen werd de 17-jarige dader enkele uren later aangehouden in zijn woning. 

  1. Hondenclub Asten moet slopen na wapenvondst
    PREMIUM

    Hondenclub Asten moet slopen na wapen­vondst

    ASTEN - Het is dé plek waar op 27 september 2017 een enorm wapenarsenaal wordt gevonden: het terrein aan de Kanaalweg in Asten waar een kleine hondenclub zetelt. De gemeente is sinds die inval van het Peeland Interventie Team verder gaan neuzen in de vergunningen en is nu van mening dat kantine plus vier bijgebouwen moeten verdwijnen. Daar gaan de twee eigenaren nu tegen in beroep. De rechter in Den Bosch buigt zich woensdag over deze zaak.