Volledig scherm
Nirwana tuinfeesten Lierop © Dave Hendriks - Foto Meulenhof

Veertien nieuwe namen en eerste headliner bekend voor Nirwana Tuinfeest in Lierop

LIEROP - De Staat is de eerste headliner voor de vrijdag van Nirwana Tuinfeest dit jaar. Naast Danny Vera, Red fang, Snelle & Live Band zijn er nog tien andere nieuwe namen bekendgemaakt door de organisatie. 

In december werd bekend dat Flogging Molly, Wolfmother, First Blood, Vipers (Queen) en In Your Honor (Foo Fighters) naar Lierop komen. 

Voor de vrijdag staan nu First Blood en De Staat geboekt.  Samen met Danny Vera, Red Fang, Bökkers, Temple Fang en Cords by Simone zijn nu 7 van de 10 namen voor de vrijdag bekend. Bij de 3 nog bekend te maken namen zit ook de andere headliner voor deze dag. 

Zaterdag

Voor de zaterdag zijn Flogging Molly en Wolfmother al bekendgemaakt. Met Snelle & Live Band, Sloper, Blanks, Son Mieux, Bad Nerves, Speedmobile, Bizkit Park en Mark Lada’s Golden Arches is de zaterdag op 1 naam na helemaal compleet. Deze laatste naam opent de zaterdag. 

Traditiegetrouw is de zondag gereserveerd voor de beste tributebands uit heel Europa. Naast Vipers (Queen) en In Your Honor (Foo Fighters) wordt de rest van de namen nog naar buiten gebracht. 

De voorverkoop is ruim een maand geleden begonnen. Nirwana Tuinfeest 2020 vindt plaats op 14, 15 & 16 augustus 2020 in Lierop.