Volledig scherm
Het verbodsbord bij het station van Deurne werd gisteren weggehaald. © ED/DB

Verbodsborden bij station Deurne weggehaald

DEURNE - De verbodsborden voor fietsers bij het Deurnese station zijn sinds vrijdag voltooid verleden tijd. Deurne en ProRail hebben nieuwe borden geplaatst met het dringende verzoek aan fietsers om af te stappen. 

ProRail had een paar weken geleden verbodsborden geplaatst, zonder de gemeente daarover te informeren. ProRail laat weten dat te betreuren. Vorige week is de kwestie opnieuw besproken.  Met de nieuwe borden willen ProRail en de gemeente duidelijk maken dat fietsers wel welkom zijn bij het station, maar dat het veiliger is om de overgang lopend over te steken. 

  1. Zedenpolitie onderzoekt door scholieren verspreid seksfilmpje op school in Gemert

    Zedenpoli­tie onderzoekt door scholieren verspreid seksfilm­pje op school in Gemert

    GEMERT - De afdeling zeden van de politie onderzoekt het seksfilmpje dat via AirDrop door scholieren wordt verspreid. ,,We trachten te achterhalen wie betrokken is bij het tot stand komen hiervan”, zegt een politiewoordvoerster. Er is geen sprake geweest van een fotomontage, zoals eerder abusievelijk werd gemeld. ,,De persoon op het filmpje blijkt niet de leerlinge van de school in Gemert te zijn (Commanderij). Dat hebben wij destijds vastgesteld. Wij weten niet wie het meisje op de film wel is.”