Volledig scherm
PREMIUM
oud postkantoor Deurne wordt gesloopt © FotoMeulenhof

Verkocht: het postkantoor van Deurne

DEURNE - Zes jaar lang bleef het stil en leeg aan de Posthoek in Deurne, maar nu is er toch witte rook opgestegen uit het oude Postkantoor. Het gebouw is verkocht aan het Deurnese BurgtBouw Projectontwikkeling en Next Development uit Eersel. Zij willen er op termijn woningen bouwen. 

Voor de eerste schop de grond zal raken, moet er nog het een en ander gebeuren. De inkt van de koopovereenkomst is maar net droog. De plannen en ontwerpen moeten eerst worden uitgewerkt en voorgelegd aan de gemeente Deurne, laat David Swinkels van BurgtBouw Projectontwikkeling weten. ,,Als zij ermee instemmen gaan we de dag erop meteen praten met omwonenden. We zullen dit proces heel erg zorgvuldig aanpakken.” 

  1. PREMIUM

    Rijtven rockt met opblaasba­re gitaren

    DEURNE - De gitarist van rockband Mad Cows springt al snel van het podium en gaat midden tussen de dansende bewoners van Het Rijtven staan. Velen van hen hebben een opblaasbare gitaar bemachtigd, zodat zij zich ook even een heuse rockster kunnen wanen. De bezoekers van het eerste O’ROckfestival gaan helemaal los en de normaal zo populaire popmuziek van Frans Bauer, Nick & Simon en Jan Smit wordt deze zonnige zaterdagmiddag voor even vergeten. ,,Een rockfestival was een gewaagde keuze, maar het is een succes geworden”, concludeert festivalbedenker Stijn van den Boogaard.