Wethouder Bart Claassen (links) en Roel Niessen (recjhts) van de Ondernemersvereniging Bakel bij het startsein voor de opknapbeurt van de rotonde in het centrum van Bakel.
Volledig scherm
Wethouder Bart Claassen (links) en Roel Niessen (recjhts) van de Ondernemersvereniging Bakel bij het startsein voor de opknapbeurt van de rotonde in het centrum van Bakel. © Rene Manders/DCI Media

Vernieuwing centrum Bakel gaat van start

BAKEL - Het is de eerste stap in wat een hele serie stappen wordt: de opknapbeurt van de rotonde aan het begin van het centrum van Bakel, op de hoek van de Dorpsstraat en de Gemertseweg.  Over een paar weken volgt de volgende stap: de renovatie van het Wilbertsplein in het hart van Bakel. 

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.