Juf Anouk van der Sande en leerlingen van haar groep 7/8 van 't Rendal in Lierop hebben samen de themamuur over poolgebieden vormgegeven. De school werkt volgens de methodiek VierKeerWijzer.
Volledig scherm
PREMIUM
Juf Anouk van der Sande en leerlingen van haar groep 7/8 van 't Rendal in Lierop hebben samen de themamuur over poolgebieden vormgegeven. De school werkt volgens de methodiek VierKeerWijzer. © Rene Manders/DCI Media

VierKeerWijzer: Kinderen van 't Rendal in Lierop leren op hun eigen manier over poolgebieden en planeten

LIEROP - Ben je een doener of meer een kijker? Werk je graag samen of liever alleen? Op basisschool 't Rendal in Lierop krijgen kinderen veel vrijheid om te kiezen hoe ze willen leren. De school is de tweede in Brabant die het predicaat VierKeerWijzer mag dragen.

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.