Volledig scherm
PREMIUM
Vlierden helpt zieke Bianca Leesberg. © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Vlierden helpt MS-patiënte Bianca Leesberg naar Rusland


VLIERDEN - Vlierdenaren haalden ruim 80 mille op voor Bianca Leesberg, die aan MS lijdt. Over twee weken reist ze af naar Rusland, voor een behandeling.


Het is een ontroerende bijeenkomst zondagmiddag in Vlierden. Voor de ernstig zieke Bianca Leesberg, voor haar ouders, haar man en drie zoons. Maar óók voor al die Vlierdenaren die ruim 80.000 euro inzamelden. Zij maakten het mogelijk dat Bianca Leesberg - ze lijdt aan een agressieve vorm van MS - over twee weken naar Rusland kan afreizen om daar een stamcelbehandeling te ondergaan.

  1. Dansen op de tafels tijdens Quatsja! in Deurne
    PREMIUM

    Dansen op de tafels tijdens Quatsja! in Deurne

    DEURNE - Op grootse wijze werd zaterdag het eerste lustrum van Quatsja! gevierd in Cultuurcentrum Martien van Doorne in Deurne. De organisatie, zoals altijd in handen van carnavalsvereniging De Peelstrekels en de Quatsja!-commissie had gezorgd voor een avond met een sterk lokaal tintje en uitstekend amusement. Anders dan bij andere kletsavonden in Deurne. Daar waar in heel de regio iedereen altijd keurig naast elkaar zit, is er bij De Peelstrekels gekozen voor lange tafels, een keuze die vanaf de eerste minuut succes heeft, zo blijkt wanneer de prinsengarde het spits afbijt.