PREMIUM
Volentieri in Heusden laat de thuiskok de show aan tafel stelen
RecensieDe chef van golfrestaurant Volentieri in Asten-Heusden heeft goed nagedacht over de gerechten voor thuis én de thuisbereiding ervan. De uitleg is superieur, evenals de kwaliteit. Beoordeling: 8.
Delen per e-mail
Ook bij Golfbaan het Woold in Asten-Heusden zijn ze niet bij de pakken gaan neerzitten na de sluiting van de horeca. Chef-kok Ivo Verhees van golfrestaurant Volentieri verwent zijn gasten met volentieri@home. Elke week wordt een wisselend viergangenmenu voorbereid met dagverse producten waarbij u bij het voor- en hoofdgerecht een keuze kunt maken uit twee gerechten.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Recensie Restaurant Goyvaerts: culinaire hotspot op het Stratumseind
De broertjes Goyvaerts, jeugdige toptalenten, staken met z'n drietjes de getatoeëerde armen uit de mouwen en openden vorig jaar oktober restaurant Goyvaerts. Koken leerden ze onder anderen van sterrenchef Yuri van Wiessen. Dat zit wel snor! Beoordeling 8,3. -
‘Gemeente Deurne stelde wel gesprek voor over arbeidsmigranten in Liessel’
LIESSEL - De gemeente Deurne heeft twee keer een poging gedaan om in gesprek te gaan met bewoners van 't Zand in Liessel. Ze wilde het hierin hebben over de arbeidsmigranten die in een van de boerderijen in het buurtschap onderdak krijgen. -
PREMIUM
Gevluchte Gemertse Rus Sergey: Hier zijn veel dingen beter, maar niet alles
,,Gemert is een rustig dorp dat me veel heeft gebracht zoals vrienden, kennissen, vrijwilligerswerk en integratie. Maar ik word er ook afgeremd” Sergey Jankin (32) verliet samen met zijn vriend Rusland, nadat ze beiden in Moskou werden aangevallen en bewusteloos geslagen. Sinds vijf jaar wonen ze in Gemert. -
PREMIUM
Recensie Ook in het paradijs in Valkenswaard is niet alles perfect
Het Valkenswaardse restaurant Eden serveert een paradijs voor thuis aan tafel. De chef heeft zijn best gedaan en prima gerechten meegegeven, maar laat hier en daar een steekje vallen. Beoordeling 7. -
PREMIUM
Recensie Kostelijke asperges, vers van het land van Gasterij Hof van Huijbers in Mierlo
De wandeling naar Gasterij Hof van Huijbers in Mierlo is op zichzelf al een genot. Daar wachten een kersenboomgaard, een winkel met delicatessen en vooral allerlei heerlijke gerechten met asperges, vers van het land. Een kostelijke en gezonde groente. Beoordeling 7.
-
PREMIUM
Recensie Chef Crijns imponeert in Bladel met Hollandse kaas
BLADEL - In een prachtig verbouwde boerderij in Bladel huist restaurant Crijns. De Hollandse kazen en Italiaanse amarena-kersen zijn de pareltjes op de menukaart. Beoordeling 7,6. -
Hubert Vos is na 26 jaar ambteloze burger
ASTEN - Het moet heel raar en onwennig aangevoeld hebben voor Hubert Vos. Normaal zit een raadszaal bomvol tijdens het afscheid van een burgemeester, maar vrijdagmiddag zitten er in Asten welgeteld zes mensen in de zaal. De gebruikelijke sprekers kijken vanuit de naastgelegen trouwzaal naar een live-verbinding en mogen om de beurt naar de vergaderzaal komen hun woordje komen doen. Familieleden en de Astense bevolking moeten het doen met de live-uitzending van lokale omroep Siris. Er waren vooral veel lovende woorden. -
Recensie Een tafel vol verse en kruidige verrassingen van Loro Blonyo uit Helmond
HELMOND - Het is een feestje om de tassen met gerechten van restaurant Loro Blonyo uit te pakken. Een proeverij van geuren en kleuren uit de authentieke Indonesische keuken. Alles even vers en bereid met kruidige specerijen. Beoordeling: 8.