Volledig scherm
Voorruit van politiewagen vernield met vuurwerk in Deurne. © Politie Deurne

Voorruit van politiewagen in Deurne vernield met vuurwerk: ‘Kost alleen maar dure belastingcenten’

DEURNE - Vandalen hebben woensdagavond vuurwerk laten ontploffen op de voorruit van een politiewagen. De wagen stond geparkeerd op de Oude Martinetstraat in Deurne. 

Een agent uit zijn verontwaardiging op Instagram toen hij hoorde dat er een politiewagen was vernield. ,,Wie kan mij vertellen wat het nut hiervan is? Het repareren kost alleen maar dure belastingcenten.”

De vernieling heeft vermoedelijk rond 21.00 uur plaatsgevonden. Tips hierover kunnen gemeld worden bij de politie.

 1. Regio Zuidoost-Brabant blij met verbod op lachgas
  PREMIUM

  Regio Zuid­oost-Bra­bant blij met verbod op lachgas

  HELMOND/EINDHOVEN - Lachgas wordt een softdrug. Het kabinet plaatst dit verdovende middel onder de Opiumwet. Hierdoor wordt het bezit, de handel, verkoop, vervoer en de productie van lachgas verboden. In deze regio wordt dat plan enthousiast ontvangen. Helmond is blij dat er een landelijk verbod komt op het recreatief gebruik van lachgas. Lachgas zou gezien de gezondheidsrisico’s een verboden middel moeten zijn, stelt een gemeentewoordvoerder.
 2. Finetunen van Heusdense beleefkerk: ‘Is de tekst wel te lezen?’

  Finetunen van Heusdense beleefkerk: ‘Is de tekst wel te lezen?’

  HEUSDEN - ,,Sorry als de voorstelling misschien wat kneuterig overkwam’', zo besluit poppenspeler en pelgrim ‘broeder Alex’ haast verontschuldigend zijn optreden in de Heusdense kerk. Tijdens de voorstelling vroeg de Franciscaanse poppenspeler (poppentheater De Arme Pelgrim) onder meer aan de circa twintig toeschouwers of de poppen en de liedtekst - op een rol papier - wel goed genoeg zichtbaar waren. Ook stoeide hij met de geluidsversterker.