Vrachtwagen op zijn zij ter hoogte van Lierop.
Volledig scherm
Vrachtwagen op zijn zij ter hoogte van Lierop. © Fotopersburo Bert Jansen / Walter van Bussel

Vrachtwagen gekanteld op de A67 bij Lierop

LIEROP - Op de A67 net voorbij Lierop is de aanhanger van een vrachtwagen met zes ton meel gekanteld. Dit gebeurde woensdagochtend kort voor 11.00 uur. De snelweg was even dicht, maar werd rond 13.30 uur weer volledig vrijgegeven voor het verkeer.

 1. Luisteraars DMG Radio bepalen show op Koningsdag, ook dit jaar geen pop-uprestaurant Gulden Land
  KORT NIEUWS

  Luiste­raars DMG Radio bepalen show op Koningsdag, ook dit jaar geen pop-uprestau­rant Gulden Land

  Op Koningsdag hebben luisteraars van de Deurnese radiozender DMG het voor het zeggen. Die dag is er een speciale uitzending van ’s ochtends tien tot ’s avonds zeven uur gevuld met verzoeknummers. Met ‘Koning voor een dag’ wil DMG een beetje feestgevoel in de Deurnese huiskamers creëren. Naast het draaien van liedjes, die de hele dag door aangevraagd kunnen worden, zijn er ook prijzen te winnen. Als het ‘Oranje Alarm’ gaat, wint de luisteraar die het eerste contact opneemt een Oranje Menu en een Oranje kledingpakket. DMG Radio is te beluisteren op 106.2 FM en via Ziggo 94.4 of online.
 2. Op zoek naar de kroon van Willem-Alexander in het park binnen je eigen bubbel

  Op zoek naar de kroon van Wil­lem-Alexan­der in het park binnen je eigen bubbel

  DEURNE – Normaal gesproken -buiten coronatijd- vinden op de vrijdag vóór Koningsdag de Koningsspelen plaats voor de leerlingen van de basisscholen in Deurne. Elk jaar organiseert Leef Deurne op deze dag een activiteit voor alle basisschoolkinderen uit de gehele gemeente. Omdat het nu niet raadzaam is alle kinderen op één locatie bij elkaar te laten komen, heeft de organisatie een alternatief bedacht in de vorm van de escaperoom De kroon van de Koning.
 1. Week van de teek: op pad met boswachter in Bergen op Zoom
  Play

  Week van de teek: op pad met boswachter in Bergen op Zoom

 2. Een hypermoderne driewieler: is dit de nieuwste rage?
  Play

  Een hypermoder­ne driewieler: is dit de nieuwste rage?