De bouwers van deze gierton-jacuzzi in Mariahout (vlnr) Stef van Rooij, Edwin Verbakel, Jeffrey Leenders, Koen van Uden, Evert van den Elzen en Tijn Vissers.
Volledig scherm
PREMIUM
De bouwers van deze gierton-jacuzzi in Mariahout (vlnr) Stef van Rooij, Edwin Verbakel, Jeffrey Leenders, Koen van Uden, Evert van den Elzen en Tijn Vissers. © Rene Manders/DCI Media

Vriendengroep bouwt oude gierton om tot jacuzzi: ‘In de winter wil je wel dat de kachel het doet’

MARIAHOUT - Wat doe je als je je verveelt in tijden van lockdown? Gaan puzzelen, een oud breiwerk weer oppakken. Dat kan. Of je verbouwt een gierton, zoals de vriendengroep van Jeffrey Leenders uit Mariahout en omstreken die nu geniet van een werkende jacuzzi.

 1. Inloophuis jongeren in Deurne komt steeds dichterbij

  Inloophuis jongeren in Deurne komt steeds dichterbij

  DEURNE - Een laagdrempelig inloophuis voor jongeren met problemen. Het was altijd de droom van Nicole Martens om dit te realiseren. De Neerkantse kan het zelf niet meer meemaken: ze kwam met haar gezin om het leven bij de MH17-ramp. Maar dat zogenoemde ‘TEJO-huis (Therapeuten voor Jongeren)’ lijkt er nu te komen in Deurne. Er is een stichting in oprichting en burgemeester Hilko Mak vraagt bij zijn afscheid om een gift voor dit initiatief.
 1. Eenzame jongeren groot probleem tijdens corona: 'Raakt het geluk in je leven kwijt'
  Play

  Eenzame jongeren groot probleem tijdens corona: 'Raakt het geluk in je leven kwijt'

 2. Wilders en Rutte botsen om avondklok
  Play

  Wilders en Rutte botsen om avondklok