Volledig scherm
PREMIUM
Gespreksleider Antoinette Knoet-Michels geeft een aanwezige het woord. © Fotopersburo van de Meulenhof bv

Waterschapsdebat in Liessel over vuilstort én over burgers die boeren betalen

LIESSEL - Het debat over het waterschap in Liessel leverde woensdagavond twee keer vuurwerk op. Bij een vraag over de vuilstort in Leegveld  en na de opmerking dat burgers de boeren subsidiëren.

Het duurde even, maar uiteindelijk viel  het woord Leegveld.  Met name de vuilstort in dit gebied waarvan de waterstand omhoog wordt gebracht. Waarom gaan ze deze niet opruimen om te voorkomen dat giftige stoffen eruit stromen richting omwonenden, wilde  een aanwezige weten.  

  1. PREMIUM

    Rijtven rockt met opblaasba­re gitaren

    DEURNE - De gitarist van rockband Mad Cows springt al snel van het podium en gaat midden tussen de dansende bewoners van Het Rijtven staan. Velen van hen hebben een opblaasbare gitaar bemachtigd, zodat zij zich ook even een heuse rockster kunnen wanen. De bezoekers van het eerste O’ROckfestival gaan helemaal los en de normaal zo populaire popmuziek van Frans Bauer, Nick & Simon en Jan Smit wordt deze zonnige zaterdagmiddag voor even vergeten. ,,Een rockfestival was een gewaagde keuze, maar het is een succes geworden”, concludeert festivalbedenker Stijn van den Boogaard.