De nieuwe rotonde op de N279 van Meijel (onder) naar Helmond, ter hoogte van het voormalig eetcafé De Buizerd (rechts) aan de weg naar Neerkant, links is richting Asten-Heusden.
Volledig scherm
De nieuwe rotonde op de N279 van Meijel (onder) naar Helmond, ter hoogte van het voormalig eetcafé De Buizerd (rechts) aan de weg naar Neerkant, links is richting Asten-Heusden. © No name

Weer veilig de N279 bij Heusden oversteken door aanleg van nieuwe rotonde

ASTEN-HEUSDEN - Het gevaar voor automobilisten en overstekende (brom)fietsers moet nu geweken zijn op de provinciale weg tussen Meijel en Helmond (N279) ter hoogte van de Buizerdweg in Asten-Heusden.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”