Uit het pand van Slema aan de Van Kuppenveldweg in Asten werden diverse ketels en andere zaken verwijderd die in een drugslab thuishoren. Van sommige mensen is het gezicht geblurd omdat ze anders herkenbaar zouden zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Uit het pand van Slema aan de Van Kuppenveldweg in Asten werden diverse ketels en andere zaken verwijderd die in een drugslab thuishoren. Van sommige mensen is het gezicht geblurd omdat ze anders herkenbaar zouden zijn. © Fotopersburo Bert Jansen / Pim Verkoelen

Zelfs milde opstelling Asten helpt ondernemer niet uit penarie na oprollen drugslab: ‘We wisten echt van niets’

ASTEN/DEN BOSCH - ‘Dadelijk zijn we alles kwijt.’ Met een spoedzaak probeert het echtpaar Slegers bij de rechter te voorkomen dat zijn natuursteenbedrijf Slema in Asten een half jaar op slot moet. Het had nog erger gekund; op de binnen aangetroffen drugsspullen staat eigenlijk een jaar sluiting. 

 1. Relschopper Eindhoven barst voor rechter in snikken uit, maar die geeft geen krimp: ‘Dit was rellen zonder weerga’
  PREMIUM

  Relschop­per Eindhoven barst voor rechter in snikken uit, maar die geeft geen krimp: ‘Dit was rellen zonder weerga’

  DEN BOSCH – Van alles is twee relschoppers door het hoofd geschoten toen ze eind januari tekeergingen in Eindhoven. Maar hebben ze stilgestaan bij wat agenten voelden toen ze opeens in een oorlogssituatie stonden, vraagt de politierechter? Bekogeld werden? Door dezelfde burgers waar zij voor opkomen? De ene verdachte is doodstil. De andere barst in snikken uit.
 1. Padel is razendpopulair: 'Veel explosiever dan tennis'
  Play

  Padel is razendpopu­lair: 'Veel explosie­ver dan tennis'

 2. Automobilist rijdt tegen tegemoetkomende tractor in Veldhoven
  Play

  Automobi­list rijdt tegen tegemoetko­men­de tractor in Veldhoven