Fien van den Heuvel-Nossin (middenvoor) omringd door haar dochter  Ria van Falier (l) en vlnr. klein- en achterkleindochters  Mirjam Beekmans-van Falier met Anne (m), Rachel Dorhout-van Falier met Louise en Judith van Falier met Josephina (r).
Volledig scherm
PREMIUM
Fien van den Heuvel-Nossin (middenvoor) omringd door haar dochter Ria van Falier (l) en vlnr. klein- en achterkleindochters Mirjam Beekmans-van Falier met Anne (m), Rachel Dorhout-van Falier met Louise en Judith van Falier met Josephina (r). © Albert van Falier

Zilveren ei brengt nieuwe generatie meisjes; enige jongen in Aarles nageslacht haalt namen door elkaar

AARLE-RIXTEL - Fien van den Heuvel-Nossin (91) uit Aarle-Rixtel kreeg in 1 maand een wel heel bijzondere familie. Alle drie haar kleindochters bevielen eind vorig jaar van een dochtertje. ,,Dat is zo mooi om te zien en om mee te mogen maken.”

De drie zussen, Judith van Falier (35), Mirjam Beekmans-van Falier (33) en Rachel Dorhout-van Falier (27), wisten niet van elkaar dat ze zwanger waren. ,,Ik vond het hilarisch toen ik het hoorde", vertelt Judith vanuit Denemarken via FaceTime. Afgelopen kerst was ze nog in Nederland met de hele familie voor het eerst bij elkaar. ,,Dan zie je elkaar echt en kun je de kleintjes even knuffelen”, glundert Ria van Falier (60), oma van de drie kleine meisjes.