Volledig scherm

Zonnende man ‘zomaar in gezicht geschopt’ bij strandbad Nederheide in Milheeze

MILHEEZE - Een man is zaterdagmiddag in zijn gezicht geschopt door een voorbijganger terwijl hij op een strandlaken lag bij strandbad Nederheide in Milheeze. De man raakte daardoor gewond en moest behandeld worden. Hij kreeg zes hechtingen in zijn gezicht. De dader is nog spoorloos. 

Een wijkagent van de politie Milheeze vraagt zich op Facebook af ‘wie zomaar iemand in het gezicht heeft geschopt’. Het gebeurde rond 17.45 uur, toen de man op het gras op een handdoek lag. Vermoedelijk liep de dader langs, schopte de man in het gezicht en sloeg op de vlucht.

De politie is op zoek naar de dader en roept getuigen op zich te melden. 

  1. Verloren herdenkingsplaatje snel terug bij eigenaar

    Verloren herden­kings­plaat­je snel terug bij eigenaar

    LIESHOUT - Hij schaamt zich. Tijdens een fietstocht van zijn woonplaats Sint Oedenrode naar het kerkhof in Zijtaart verliest Jo van de Ven een herdenkingsplaatje. Gemaakt ter nagedachtenis aan zijn overleden ouders en broer. Het gebeurt dinsdag op het fietspad langs het Wilhelminakanaal, ter hoogte van Lieshout. Hij fietst nog diverse keren terug en maakt zo vele kilometers extra, zonder resultaat. Wat blijkt: intussen heeft Anita Slaats-Damen uit Lieshout het plaatje gevonden en zoekt zij zich suf naar de rechtmatige eigenaar. Na tussenkomst van deze krant lukt dat alsnog. ,,Ik heb het heel graag terug”, verontschuldigt Van de Ven zich.