Volledig scherm
Auto op z'n kop op A67. © Bert Jansen

A67 bij Eindhoven weer open na ongeluk met 3 gewonden (video)

EINDHOVEN - De snelweg A67 in de richting Eindhoven - Someren is rond 7.15 uur weer opengegaan na een ongeluk waarbij 3 gewonden zijn gevallen. Het ongeval gebeurde om 03.45 uur na een politieachtervolging die de auto met daarin vermoedelijk koperdieven probeerde te pakken te krijgen. Het voertuig met de dieven  is op z'n kop terechtgekomen op de A67.

Gealarmeerde hulpdiensten troffen de gewonden aan op de plaats van het ongeluk. Twee andere inzittenden sloegen op de vlucht. Een politiehelikopter en speurhonden werden ingezet om het tweetal te zoeken.

Ravage
De ravage was groot. De A67 was tussen Leenderheide en Someren afgesloten tot 7.15 uur. Verkeer richting Keulen werd geadviseerd om te rijden over de A2, A76 en de Duitse A4. Verkeer richting Venlo kon de A2 en A73 volgen.

Op de A67 in de richting Eindhoven - Someren is om 3.45 uur een ongeluk gebeurd waarbij 3 gewonden zijn gevallen. Het ongeval gebeurde na een politieachtervolging die de auto met daarin vermoedelijk koperdieven probeerde te pakken te krijgen.