Volledig scherm
Achtervolging door Heeze-Leende

Achtervolging van snorfietsers door Heeze-Leende leidt naar gestolen scooter

HEEZE-LEENDE - Na een achtervolging door Heeze en Leende kon de politie donderdagmiddag 2 personen op een snorfiets aanhouden. De snorfiets bleek een gestolen motorscooter te zijn.

De politie wilde de 2 verdachten controleren, omdat ze zich verdacht ophielden op een parkeerplaats in Leende. Daar hadden de 2 geen zin in en ze vluchtten op de snorfiets met een snelheid van 100 kilometer per uur. De politie ging er achteraan, maar raakte de snorfiets kwijt.

Motorscooter
Deze werd later weer gevonden in Heeze, omdat de bestuurder door een wegversperring reed. De verdachten waren gevallen en te voet verder gevlucht. De politie vond de snorfiets, dat een gestolen motorscooter bleek te zijn met valse kentekenplaten.

Whatsapp
De politie zette de omgeving af en ging met politiehonden op zoek naar de verdachten. 1 verdachte werd dankzij een tip van een bewoner snel gevonden in een tuin achter een woning. De tweede verdachte werd later dankzij een groepswhatsapp in de wijk en een geleende fiets ook gevonden in een achtertuin.

Volledig scherm
Achtervolging door Heeze-Leende