Volledig scherm

Afwijkende krant door technische problemen; digitale krant beschikbaar

EINDHOVEN/HELMOND - Door een ernstige technische storing in onze drukkerij in Best wijkt de krant van zaterdag af van wat de lezer op zaterdag gewend is en wordt deze later bezorgd. Het Eindhovens Dagblad is als digitale krant wel compleet te lezen.

Door de problemen was het onmogelijk om voor een deel van het verspreidingsgebied het Eindhovens Dagblad te drukken en moest worden gekozen om dagblad De Gelderlander te verspreiden. In de rest van het verspreidingsgebied is zaterdag alleen de editie Eindhoven Zuid verspreid. De uitgever heeft de keuze gemaakt om tenminste nog een krant op zaterdag te bezorgen in plaats van helemaal geen dagblad.

Lees de digitale krant
Alle edities van het Eindhovens Dagblad zijn in de digitale krant wel compleet verschenen. Uw editie kiest u linksboven in het scherm. In onze apps (te downloaden via Google Play Store en App Store zijn de digitale kranten gratis en zonder toegangscodes te downloaden en te lezen. Door op een hoek van een pagina te klikken, slaat u de bladzijde om. Ook met behulp van de pijltjestoetsen op uw toetsenbord kunt u door de krant bladeren. Wilt u een artikel lezen, klik dan op het betreffende verhaal. Door naast een artikel te klikken, sluit het zich weer.

Wilt u direct naar onderstaande edities, klik dan op de link:

Editie Helmond
Editie Noord
Editie Oost
Editie Zuid
Editie West
Editie Stad


Telefoon
Ook zijn er problemen met de telefonische bereikbaarheid en/of krijgen bellers de tekst te horen dat het gekozen nummer niet correct is. We doen er alles aan om deze problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Directie en hoofdredactie verontschuldigen zich voor het niet goed verschijnen van de krant zaterdag.

Telefoon of tablet
Op een draagbaar apparaat leest u de digitale krant in een van onze apps. De directe links naar deze apps vindt u hieronder:

App voor Android
App voor iOs (Apple)

Volledig scherm
Het Glasgebouw op Strijp-S. © Menno Boon