Volledig scherm
Albert Kivits.

Albert Kivits te gast bij talkshow Hartrakend Gesprek

EINDHOVEN - Tijdens de live talkshow Hartrakend Gesprek in de bibliotheek op Emmasingel 22 interviewt Linde ten Broek op dinsdag 14 juni Albert Kivits, directeur bestuurder van de bibliotheek in Eindhoven.

Ten Broek gaat op zoek naar de mens achter de bestuurder. Als geboren en getogen Eindhovenaar is Kivits betrokken bij vele maatschappelijke initiatieven in de stad. Sinds 2013 is Kivits betrokken bij de 'bieb'. Daarvoor deed hij ruim 20 jaar ervaring op binnen het gemeentelijke, regionale en provinciale bestuur. Hij noemt zichzelf iemand die gefascineerd is door politiek en mensen die de wereld willen verbeteren. Wat drijft hem en waarom doet hij wat hij doet? Maak kennis met deze man met een passie voor de publieke zaak.

De organisatie is in handen van Bewust Eindhoven, een netwerk van mensen uit Eindhoven en omgeving die geloven in de kracht van het positieve. Samen met de Eindhovense bibliotheek willen ze met deze nieuwe talkshow het belang van een zelfbewuste en vitale samenleving benadrukken.

Als schrijver, verhalenverzamelaar en coach helpt Linde ten Broek mensen bij het kiezen van een bezield leven. Als interviewster bij het Hartrakend Gesprek wil ze voorbij gaan aan het oordelen. Door op een empathische manier te luisteren, vanuit het hart, ontstaat er normaal gezien een gesprek dat verder gaat dan quotes. De avond duurt van 19.30 tot 21.00 uur. De toegang is gratis. Bezoekers dienen zich vooraf online aan te melden.