Volledig scherm
© Bert Jansen

Automobilist verliest macht over stuur en ramt voorgevels woningen in Eindhoven (video)

EINDHOVEN - Een automobilist heeft zaterdagavond drie voorgevels van woningen geramd in Eindhoven. De man verloor rond 21.00 uur de macht over het stuur op de Franklin D Rooseveltlaan en kwam op de stoep terecht.

 Hij is daarbij door drie voortuinen gereden, heeft drie woningen beschadigd en is uiteindelijk tegen een geparkeerde auto tot stilstand gekomen.

Van een woning is de voorgevel zwaar beschadigd en onbewoonbaar verklaard. De ruit in de gevel is gesneuveld en een deel van de gevel onder de ruit is weggeslagen. De bewoners zullen de nacht elders door moeten brengen. Bij een andere woning hebben de voordeur en een zijportaal een tik gekregen. De derde woning is licht beschadigd.

Volgens de politie was er geen alcohol in het spel. De bestuurder raakte gewond aan zijn hoofd en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Voor zover bekend is er verder niemand gewond geraakt. Later bleek wel dat de bestuurder met een ingevorderd rijbewijs reed. Dat meldt de politie op Facebook.

Volledig scherm
Auto ramt voorgevels in Eindhoven © Bert Jansen
Volledig scherm
Auto ramt voorgevels in Eindhoven © Bert jansen
Volledig scherm
Auto ramt voorgevels in Eindhoven © Bert Jansen
Een automobilist heeft zaterdagavond drie voorgevels van woningen geramd in Eindhoven. Bestuurder verloor macht over het stuur.