Volledig scherm
© PHOTO_NEWS

Bart Ramselaar: bruikbare maar wel kostbare optie voor PSV (poll)

EINDHOVEN - PSV heeft de pijlen voor het middenveld onder anderen gericht op Bart Ramselaar van FC Utrecht. De Eindhovense club heeft waarschijnlijk een bedrag van maximaal 3 à 4 miljoen euro voor hem in het hoofd, met een aantal bonussen. 

FC Utrecht zal daar op korte termijn geen genoegen mee nemen. Niettemin blijft Ramselaar voorlopig op het lijstje van PSV staan en zijn de gesprekken tussen de clubs niet afgebroken. Dat Ramselaar bij een overname miljoenen gaat kosten, is echter een feit.

Het schimmenspel rond het middenveld van PSV is met het bekend worden van de naam van Ramselaar iets minder schimmig geworden. Ramselaar geldt als een van de grootste talenten in de eredivisie en is een speler die via een transfer nu rustig een jaar zou kunnen wennen in Eindhoven, waar Davy Pröpper mogelijk in 2017 al een transfer gaat maken. Of PSV op de achtergrond nou wel of niet bezig is met Siem de Jong, de broer van Luuk, wil niemand zeggen. Eerder gaf zijn zaakwaarnemer Louis Laros aan dat PSV zich niet concreet gemeld heeft. De Jong is overigens nog niet fit en zou pas eind deze maand 100 procent klaar zijn voor het wedstrijdseizoen.