Volledig scherm

Beloning uitgeloofd voor gouden tip over gestolen bad in Leende

LEENDE - Raoul Vleugels heeft een beloning van 250 euro uitgeloofd voor de gouden tip die leidt naar degene die zondagavond een houten bad heeft gestolen in Leende. "Het was het eerste meubel voor in ons nieuwe huis."

Raoul Vleugels is eigenaar van het architectenbureau Werkstatt dat gespecialiseerd is in bouwen met natuurlijke materialen. Momenteel bouwt hij aan zijn droomhuis vlakbij het Leenderbos op een stuk grond van Brabants Landschap. Maar tijdens de bouw is hij nu in korte tijd twee keer ten prooi gevallen aan een inbraak. Zondag werd het geliefde houten bad gestolen.

"We wilden heel erg graag zo'n bad hebben, en toen we er een vonden waren we meteen verliefd." Ze moesten er speciaal voor naar Groningen rijden maar geen inspanning was te groot voor het duo. "Het bad weegt zo'n zestig kilo dus er is speciaal iemand voor met een aanhanger gekomen", aldus Vleugels. 

Eerder werd ook al de container open gezaagd en werden gereedschappen gestolen. "Het huis ligt op een redelijk afgelegen plek waar weinig mensen komen." Hij hoopt toch dat iemand iets heeft gezien of gehoord. Getuigen kunnen zich melden via vleugelsraoul@gmail.com. De gouden tip wordt beloond met 250 euro.